De badmaat vergroot uw penis met maximaal 7 centimeter.
Home | Ervaringen | Informatie | Gebruik | Bestellen
Bestel NU jouw Badmaatje!
Vergroot 1 tot 7 centimeter
Maakt de penis veel dikker
Geeft je meer zelfvertrouwen
Versterkt je erectie
Veilig online betalen!


Bestel NU online pillen!
De beste erectiepillen koop je online!
www.erectiecapsule.nl/?pi=penisring


Jou vrouw word botergeil!
De originele Spaanse vlieg liefdes elixer!
www.spaanse-vlieg.be


Wil jij een hardere pik?
Binnen een uur een keiharde erectie!
www.erectiecapsule.nl/?pi=penisring


WEG met die kleine pik!
Baal je van je kleine penis en wil je graag een grotere penis? Dan is Libido7 de oplossing voor jou!
www.erectiecapsule.nl


Wil jij Goede Seks?
Een grote penis lengte staat garant voor goede seks, met Libido7 bereik je snel een grotere penis lengte én ervaar je tevens het genot van een dikke penis!
www.erectiecapsule.nl


Size Does Matters!
Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de vrouwen liever sex hebben met een grotere penis (18 cm en groter).
www.sizedoesmatters.nl


De Penis-XL stretcher!
De Penis XL stretcher heeft het leven van vele mannen veranderd op een positieve manier.
www.penis-xl.be


J. Vermeer uit Arnhem

Ik ben eigenlijk nooit echt tevreden geweest met mijn penis. Mijn penis was gewoon onder de gemiddelde maat. Ik heb al veel geprobeerd om mijn penis te verlengen, maar het resultaat was nooit voor lange duur. Ik ben weer op internet gaan zoeken naar een product wat mijn penis wel permanent verlengd. Zo kwam ik de Badmaat tegen, ik had mijn twijfels maar heb het toch besteld. En hier heb ik zeker geen spijt van. Ik gebruik hem nu 6 weken, elke dag een kwartier en mijn penis is nu een paar centimeter gegroeid en ook wat dikker geworden. En dit is wel blijvend. Ik blijf hem voorlopig nog gebruiken en hoop op nog een paar extra centimeter erbij! Min penis is al een paar centimeter gegroeid in 6 weken

 

G. de Bruin uit Woerden

Ik ben de Badmaat gaan gebruiken omdat ik nooit echt blij was met de maat van mijn penis. Ik wilde ook een grotere penis hebben. De Badmaat heeft ervoor gezorgd dat mijn penis tot nu toe 3 centimeter is toegenomen. Ik durf nu weer afspraakjes te maken met vrouwen. Mijn zelfvertrouwen is weer toegenomen door de Badmaat! Ik ben erg tevreden over dit product.

K. Groot uit Hilversum

Ik heb overal gezocht naar verschillende methodes om mijn penis te vergroten. Ik heb er ook verschillende geprobeerd maar was nooit echt tevreden over het resultaat. Mijn penis werd niet echt groter of het was maar tijdelijk. Ik heb aantal weken terug de Badmaat besteld en ben hem meteen gaan gebruiken. Mijn penis is nu al met 2 centimeter toegenomen. Ik ben blij dat ik niet meer verder hoef te zoeken. Door de Badmaat is mijn penis nu blijvend een paar centimeter groter en dikker geworden!

P. Keijzer uit Krommenie

Sinds ik de badmaat gebruik is de sex er stukken beter op geworden! Mijn vriendin voelt merkbaar verschil met een paar weken terug. Mijn penis gaat nu dieper bij haar naar binnen en ze de dikte is ook toegenomen. Tijdens het neuken komt ze nu meerdere keren klaar en haar orgasme in veel intenser en heftiger dan voorheen. Van mijn meisie mag ik ieder geval nooit meer meer stoppen, die krijgt er geen genoeg van mijn lekkere grote en vooral dikke neukstaaf.

 


Altijd al een grote penis willen hebben? Vanaf nu heb je je erectie zelf onder controle. Met Badmaat in combinatie met Libido7 lukt dat zeker!

Badmaat + 6 Libido7
De beste koop en bespaar gelijk € 40,-

 


Badmaat Mobiel

Meer Informatie over de Erectie capsules kan je hier vinden, Of lees meer over onze Urat madu Penispillen »»