De badmaat vergroot uw penis met maximaal 7 centimeter.
Home | Ervaringen | Informatie | Gebruik | Bestellen
Bestel NU jouw Badmaatje!
Vergroot 1 tot 7 centimeter
Maakt de penis veel dikker
Geeft je meer zelfvertrouwen
Versterkt je erectie
Veilig online betalen!


Wanneer begin jij?
Al duizenden mannen hebben inmiddels de unieke werking van Libido 7 ervaren.
https://erectiecapsule.nl


Vergroot je penis!
Libido7 voor een penis vergroting op natuurlijke basis. Zonder medische ingreep!
https://erectiecapsule.nl


WEG met die kleine pik!
Baal je van je kleine penis en wil je graag een grotere penis? Dan is Libido7 de oplossing voor jou!
https://erectiecapsule.nl


Jouw penis kan groter worden!
Met Libido7 kun je je penis met wel 7 centimeter vergroten! Een dikke, grote penis zal zowel voor jou als je partner het genot tijdens de seks extreem verhogen!
https://erectiecapsule.nl


Laat je pik groeien!
Natuurlijke penis vergroting met Libido7 is echt mogelijk!
https://erectiecapsule.nl


Wil jij een hardere pik?
Binnen een uur een keiharde erectie!
https://erectiecapsule.nl/?pi=penisring


Wil jij Goede Seks?
Een grote penis lengte staat garant voor goede seks, met Libido7 bereik je snel een grotere penis lengte én ervaar je tevens het genot van een dikke penis!
https://erectiecapsule.nl


J. Vermeer uit Arnhem

Ik ben eigenlijk nooit echt tevreden geweest met mijn penis. Mijn penis was gewoon onder de gemiddelde maat. Ik heb al veel geprobeerd om mijn penis te verlengen, maar het resultaat was nooit voor lange duur. Ik ben weer op internet gaan zoeken naar een product wat mijn penis wel permanent verlengd. Zo kwam ik de Badmaat tegen, ik had mijn twijfels maar heb het toch besteld. En hier heb ik zeker geen spijt van. Ik gebruik hem nu 6 weken, elke dag een kwartier en mijn penis is nu een paar centimeter gegroeid en ook wat dikker geworden. En dit is wel blijvend. Ik blijf hem voorlopig nog gebruiken en hoop op nog een paar extra centimeter erbij! Min penis is al een paar centimeter gegroeid in 6 weken

 

G. de Bruin uit Woerden

Ik ben de Badmaat gaan gebruiken omdat ik nooit echt blij was met de maat van mijn penis. Ik wilde ook een grotere penis hebben. De Badmaat heeft ervoor gezorgd dat mijn penis tot nu toe 3 centimeter is toegenomen. Ik durf nu weer afspraakjes te maken met vrouwen. Mijn zelfvertrouwen is weer toegenomen door de Badmaat! Ik ben erg tevreden over dit product.

K. Groot uit Hilversum

Ik heb overal gezocht naar verschillende methodes om mijn penis te vergroten. Ik heb er ook verschillende geprobeerd maar was nooit echt tevreden over het resultaat. Mijn penis werd niet echt groter of het was maar tijdelijk. Ik heb aantal weken terug de Badmaat besteld en ben hem meteen gaan gebruiken. Mijn penis is nu al met 2 centimeter toegenomen. Ik ben blij dat ik niet meer verder hoef te zoeken. Door de Badmaat is mijn penis nu blijvend een paar centimeter groter en dikker geworden!

P. Keijzer uit Krommenie

Sinds ik de badmaat gebruik is de sex er stukken beter op geworden! Mijn vriendin voelt merkbaar verschil met een paar weken terug. Mijn penis gaat nu dieper bij haar naar binnen en ze de dikte is ook toegenomen. Tijdens het neuken komt ze nu meerdere keren klaar en haar orgasme in veel intenser en heftiger dan voorheen. Van mijn meisie mag ik ieder geval nooit meer meer stoppen, die krijgt er geen genoeg van mijn lekkere grote en vooral dikke neukstaaf.

 


Altijd al een grote penis willen hebben? Vanaf nu heb je je erectie zelf onder controle. Met Badmaat in combinatie met Libido7 lukt dat zeker!

Badmaat + 6 Libido7
De beste koop en bespaar gelijk € 40,-

 


Badmaat Mobiel

Meer Informatie over de Penis Meter kan je hier vinden, Of lees meer over onze Libido 7 Penispillen »»